I natt er du død (Heftet)

Serie: Sandhamn-serien 4

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 432
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: I natt är du död
Oversatt av: Engen, Kari
Serie: Sandhamn-serien
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202434038
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale I natt er du død

Når studenten Marcus Nielsen blir funnet død i leiligheten sin, tyder alt på at han begikk selvmord, men Marcus’ mor er overbevist om at han har blitt myrdet og bønnfaller politiet å etterforske dødsfallet. På stasjonen er situasjonen allerede anstrengt - kriminalinspektør Thomas Andreasson var døden nær seks måneder tidligere, da isen utenfor Sandhamn brøt under føttene hans. Vil han noen gang være i stand til å hente seg inn igjen?

I politiets etterforskning av saken leder sporene snart til Korsö militærleir utenfor Sandhamn, hvor de hardføre kystjegerne har vært basert i flere tiår. Thomas’ beste venn, jurist Nora Linde, oppfordres til å finne ut mer om militærleirens hemmeligheter. Nora har nettopp gjennomgått en vanskelig skilsmisse og er glad for å tenke på noe annet. Kort tid etterpå dør ytterligere en annen mann med forbindelser til Korsö. Er det noe i fortiden som ikke tåler dagens lys?

I natt er du død er en spennende kriminalroman om hevn, mobbing og besettelse.

«ET BLINKSKUDD»
Magasinet Søndag

«Dette er en spenningsroman som virkelig gir leseren noe å leve seg inn i, og historien kjennes høyst realistisk. Det er ikke vanskelig å ha medfølelse med Viveca Stens karakterer, de kjennes troverdige og lette å forholde seg til.»
Tidningen Kuriren

SVENSK SUKSESS!

Til toppen

Andre utgaver

I natt er du død
Bokmål Innbundet 2013
I natt er du død
Bokmål Ebok 2013
I natt er du død
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Viveca Sten:

Bøker i serien