I tangoens hete ; Forbudt kjærlighet ; En, to, tre av Abby Green, Sharon Kendrick og Rebecca Winters (Ebok)
Ebok

I tangoens hete ; Forbudt kjærlighet ; En, to, tre (Ebok)

Serie: Romantikk 

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.62 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bride in a Gilded Cage ; The Forbidden Innocent ; The Nanny and the CEO
Serie: Romantikk
ISBN/EAN: 9789150739657
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale I tangoens hete ; Forbudt kjærlighet ; En, to, tre
I tangoens hete

For å redde familiens formue og ære, tvinges Isobel Miller til å inngå en avtale. På sin 21-årsdag skal hun gifte seg med Rafael Romero fra en av Buenos Aires rikeste overklassefamilier. Men til tross for at det vil gi henne et liv de fleste bare kan drømmen om, har den selvstendige Isobel andre planer. Hun vil danse tango! Men da det viser seg at den ildfulle Rafael er forberedt på å gjøre alt for å beholde sin unge kone, begynner en glødende kamp mellom to jernviljer.

Forbudt kjærlighet

Da Ashley Jones står foran det palasslignende huset, er hun nær ved å snu. Og tankene surrer enda mer da hun møter sin nye arbeidsgiver, forfatteren Jack Marchant. Ashley er desperat etter å få jobben, men vil hun virkelig passe som hans assistent? Samarbeidet går likevel som en lek, og et vennskapelig kyss fører til et lidenskapelig forhold - et forhold like hemmelig som forbudt.

En, to, tre

Nick trenger en barnepike til sønnen sin, og det litt brennkvikt! Løsningen heter Reese, og da hun kommer til leiligheten hans i Park Avenue, skjer det noe med ham. Noe helt uventet. For Reese kommer tilbudet helt perfekt. Hun ser det som et springbrett på karrierestigen. Men snart innser hun at ikke alt går som planlagt.

Til toppen

Bøker i serien