Ild & blod (Heftet)

Forfatter:

Doug Wheatley (Illustratør) Thomas Ingebrigtsen Lem (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 748
Illustratør: Wheatley, Doug
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fire and blood
Oversatt av: Lem, Thomas Ingebrigtsen
ISBN/EAN: 9788205519084
Omtale Ild & blod
300 år før Game of Thrones, hersket drager i Westeros.

Ild og blod finner sted 300 år før hendelsene En sang om is og ild, og er den absolutte historien om Targaryen-slektens tid i Westeros - som fortalt av Erkemester Gyldayn. Gjennom detaljerte skildringer får man historien om erobringen av De syv riker frem til Dragenes dans: borgerkrigen mellom Targaryen-familien som nærmest endte dynastiet for all tid.
Targaryens slektshistorie får nytt liv i dette verket skrevet av forfatteren bak En sang om is og ild, bøkene som la grunnlaget for HBOs suksess Game of thrones.
Hundrevis av år før hendelsene i Game of thrones tok Hus Targaryen bolig i Drakeberg. Familiedynastiet var de eneste av Drageherrene som overlevde Valyrias fall og i Ild og blod begynner vi deres historie med Aegon erobreren, mannen bak Jerntronen, og videre blir vi kjent med generasjoner av Targaryens menn og kvinner som kjempet for å beholde makten i De syv riker.
Med omfanget og storslagenheten til Gibbons Romerrikets nedgang og fall, så er Ild og blod en ultimat Game of thrones-opplevelse som vil gi leseren en helt ny forståelse og anerkjennelse for den livlige, ofte blodige, men alltid fascinerende historien til Westeros.

Til toppen

Andre utgaver

Ild & blod
Bokmål Innbundet 2018
Ild & blod
Bokmål Ebok 2018
Ild & blod
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Fire & blood
Engelsk Heftet 2020

Flere bøker av George R.R. Martin: