Ild og flammer ; Bryllupsdrømmer av Susan Carlisle og Abigail Gordon (Ebok)
Ebok

Ild og flammer ; Bryllupsdrømmer (Ebok)

Serie: Legene i Swallowbrook 1

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.41 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150795776
Kategori: Romanserier , Romanserier og Skjønnlitteratur
Omtale Ild og flammer ; Bryllupsdrømmer
Ild og flammer

Miniserie: Førstehjelp (1)Etter en tøff skilsmisse trenger Sally Davis en ny start, og derfor flytter hun til Austin i Texas. Nå vil hun fokusere på karrieren
ingen mann skal få sette en stopper for drømmene hennes. På brannstasjonen der hun jobber som sykepleier finnes det imidlertid en farlig distraksjon. Ross Lawson er dødskjekk, modig og omtenksom. Og han flørter med henne! Skal hun gi opp alt for å slukke et brennende begjær?

Bryllupsdrømmer

Miniserie: Legene i Swallowbrook (1)Da doktor Libby Hamilton blir tilbudt å bli deleier i Swallowbrooks legeklinikk, er det en livslang drøm som går i oppfyllelse. Hun er overlykkelig ... til hun plutselig står ansikt til ansikt med mannen hun har gjort alt for å glemme: Nathan Gallagher, den nye kollegaen og naboen . og han som avviste kjærlighetserklæringen hennes da de var tenåringer. Da Nathan nå står på dørstokken hennes, hånd i hånd med gutten han skal adoptere, blir Libby igjen feid med av følelser. Én drøm har allerede gått i oppfyllelse for Libby. Våger hun å håpe at også drømmen om et magisk vinterbryllup skal bli virkelighet?

Til toppen

Bøker i serien