Illusjonen som brast (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 301
Forlag: Nordisk kriminalkrønike
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788291563121
Kategori: Krim og spenning
Omtale Illusjonen som brast
Brutalitet. Organisert kriminalitet. Politidrap. Enorm mediedekning. En menneskejakt uten sidestykke. Myter, rykter, løgn. Alt hentet fra virkeligheten.

Illusjonen som brast er årets mest forrykende thriller og fortellingen om norgeshistoriens største og mest omtalte ran og rettssak . Nokas.

Stein Morten Lier har fanget en reell og sagnomsust kriminalsak i en romanverden. Illusjonen som brast er et enestående innsyn bak kulissene i et brutalt og organisert kriminelt miljø med linker langt utover Norges grenser, og boken avslører hvordan dette har slått rot i .lille. Norge.

Forbindelser til finansmiljøet og Munchranene blir undersøkt, og verken politiets, journalistenes eller advokatenes arbeidsmetode slipper unna søkelyset. Dette eksplosive materialet vil garantert skape debatt.

Illusjonen som brast er skrevet som en thriller, men er basert på fakta og virkelige hendelser. Forfatteren har jobbet parallelt med etterforskning og rettssak . og har hatt kontakt med kilder, vitner og miljøene som er involvert.

Stein Morten Liers krimromaner Catch og Mafiya har fått strålende anmeldelser og han har etablert seg som den ledende krimforfatteren på feltet organisert kriminalitet

Til toppen