Illvilje (Innbundet)

Serie: William Wisting 14

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 356
Forlag: Capitana
Språk: Bokmål
Originaltittel: Illvilje
Serie: William Wisting
Serienummer: 14
ISBN/EAN: 9788293671756
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Illvilje
En «kald» sak blir varm igjen da levningene etter en ung jente blir funnet av en turgåer i Svartskog. Hun er drept og partert med samme signatur som seriemorderen Tom Kerr etterlot seg. Men Kerr sitter inne på fjerde året, og alt tyder på at det er mannen media døpte for Den andre, Kerrs medhjelper, som står bak.

Kripos og Adrian Stiller legger til rette for en rekonstruksjon der Kerr skal påvise hvor de kan finne liket etter en jente han nylig har tilstått å ha drept. Gjemmestedet er på Eftang, i Wistings politidistrikt, og det er han som får ansvaret for sikkerheten under rekonstruksjonen. Dessuten har Stiller gitt datteren hans, frilansfotografen Line, oppdraget med å dokumentere det hele. Men noe går fryktelig galt under rekonstruksjonen, og Wisting blir sittende med ansvaret for en rømt seriemorder og flere skadde politifolk. Igjen er både Tom Kerr og Den andre i fritt spill.

JØRN LIER HORST (f. 1970) arbeidet fram til september 2013 som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt, men er i dag fulltids forfatter. I tillegg til spesialistutdannelsen i politiet har han studert kriminologi, filosofi og psykologi. Han debuterte med kriminalromanen Nøkkelvitnet i 2004 (Gyldendal Norsk Forlag). Dette er den første romanen i serien om politimannen William Wisting. Serien har solgt nær 1,5 millioner
bøker i Norge og er oversatt til 30 språk. I 2019 gjorde Viaplay stor suksess med en ti-episoders tv-serie basert på flere av Horsts bøker, hvor Sven Nordin briljerte i rollen som Wisting.

Til toppen

Andre utgaver

Illvilje
Bokmål Lydbok MP3-CD 2019
Illvilje
Bokmål Ebok 2019
Illvilje
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Illvilje
Bokmål Heftet 2020
Illvilje
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien