Inkognito (Innbundet)

thriller

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 331
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205487635
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Inkognito
Ny, brennaktuell thriller fra Eirik Wekre

ET MULIG STATSKUPP Stortinget er i siste sesjon før sommeren, og en skjør mindretallsregjering forsøker desperat å drive gjennom en nødvendig arbeidsreform. Utenfor, under en brennende sol, demonstrerer fagorganisert, uniformert politi mot forslaget. Overraskende kulminerer debatten med at statsministeren stiller kabinettsspørsmål - og taper.
STATSMINISTEREN DREPT Neste morgen blir statsministeren drept av en ukjent attentatmann, og landet kastes ut i et bunnløst politisk kaos. Gjerningsmannen passer ikke inn i noen normal terrorprofil, og Oslo er lammet av frykt for nye anslag. Hvem står bak, og hvorfor? Er angrepet en fordekt krigserklæring? Et forsøk på å undergrave Norges demokrati?
EN LIVSFARLIG MULDVARP Spesialrådgiver Theo Hannover i PST får ansvaret for etterforskningen. Raskt kommer motstridende interesser for dagen, og mye tyder på at noen i de innerste maktsirkler motarbeider ham. Theo må kjempe mot ytre og indre fiender i en nådeløs kamp mot klokken.
Eirik Wekre fullfører sin Oslo-trilogi med en ny thriller som ligger skremmende tett opp mot den politiske virkelighet.

Til toppen

Andre utgaver

Inkognito
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Eirik Wekre:

Anmeldelser Inkognito

... sidene er fylt med fortettet spenning som gjør det vanskelig å legge boka fra seg. Samtidig kaster handlingen lys over foruroligende dagsaktuell politikk, både innenfor riket og mot andre land og makter.
Aslak Thorsen, Varden 

... en forrykende og troverdig politisk thriller. Et høydepunkt i årets bokhøst.
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Stram og troverdig politisk thriller fra Norges nære framtid.
Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

Til toppen