Innenfor murene av Brenda Novak (Ebok)
Ebok

Innenfor murene (Ebok)

Serie: Ingen utvei 1

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.37 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Inside
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150733655
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Innenfor murene
Virgil Skinner har sittet fjorten år i fengsel for et drap han ikke har begått. Nå er han blitt løslatt, men kommer ikke unna den kriminelle gjengen han ble med i for å overleve. De vil nå gjøre alt for å hindre ham i å fortelle det han vet. Og hvis de ikke klarer å bringe Virgil til taushet, kommer hans søster og hennes barn til å bli dem som får lide ...

Fengselsvesenet i California trenger noen som kan infiltrere en annen kriminell gjeng, en gjeng som rekrutterer medlemmene sine innenfor murene og nå er på vei til å ta kontrollen over USAs mest beryktede fengsel. Virgil er den perfekte kandidaten til oppdraget, og han går med på å gjøre det under et annet navn, mot at hans søster og hennes barn blir ført i sikkerhet.

Fengselets underdirektør Peyton Adams motsetter seg det risikofylte prosjektet. Hvordan skal hun klare å beskytte Virgil hvis noe går galt? Dessuten begynner hun å få følelser for ham, noe som gjør henne desperat i kampen for å holde ham i live ... og det gjør at han har så mye mer å miste.

Til toppen

Flere bøker av Brenda Novak:

Bøker i serien