Innrømmelser ved midnatt av Brenda Joyce (Ebok)
Ebok

Innrømmelser ved midnatt (Ebok)

Serie: Silk 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.83 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Perfect Bride
Serie: Silk
ISBN/EAN: 9789150733259
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Innrømmelser ved midnatt
Innrømmelser ved midnatt
New York Times og USA Todays bestselgerforfatter Brenda Joyce er tilbake med den klassiske historien om familien de Warenne og evig kjærlighet.
En kvinne uten lidenskap, en mann uten håp.
Et traume fra barndommen har gjort lady Blanche Harrington kald og følelsesløs, spesielt når det gjelder kjærlighet. Nå krever omstendighetene at hun gifter seg, og Blanche frykter at hun må velge sin tilkommende blant horden av lykkejegere som står i kø for å fri, fordi en mer kjærkommen frier ikke har stått frem og meldt sin interesse.
Rex de Warenne, en flott krigshelt som lever et tilbaketrukket liv, har alltid beundret lady Blanche. Selv om skjebnen og hans dystre natur har gjort det umulig for ham i det hele tatt å håpe på en fremtid med en kvinne som lady Blanche, er han fast bestemt på å hjelpe henne. Følelsene sine skjuler han imidlertid godt. Likevel vokser det frem et vennskap mellom dem som fører til en sjokkerende het natt. Men minnene fra Blanches barndom som sakte, men sikkert stiger opp til overflaten, truer med å ødelegge deres skjøre kjærlighet.

Til toppen

Flere bøker av Brenda Joyce:

Bøker i serien