Jakten på El Chapo (Innbundet)

Forfatter:

Jarle Tollefsrud (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 346
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hunting El Chapo
Oversatt av: Tollefsrud, Jarle
ISBN/EAN: 9788241920653
Kategori: Politikk og samfunn
Omtale Jakten på El Chapo
Den sanne historien om den åtte år lange jakten på den meksikanske narkobaronen El Chapo!
DEA-agenten Andrew Hogan var nyutdannet da han fikk i oppdrag å infiltrere narkokartellet Sinaloa. Intetanende kom han på sporet av en av verdens mest ettersøkte menn narkobaronen Joaquín Archivaldo Guzmán-Loera, lederen av Sinaloa-kartellet og bedre kjent som El Chapo.
Seks år senere ble Hogan innsatsleder mot Sinaloa i Mexico by, og en av historiens farligste og mest sofistikerte etterforskninger fikk sitt startskudd. I et tett samarbeid på begge sider av grensen jobbet Hogan og agenter fra Homeland Security Investigations dag og natt for å knekke koder og skaffe informasjon om nettverket til Guzmán.
I et system svekket av korrupsjon måtte de imidlertid holde kortene tett til brystet slik at ikke detaljer om operasjonen skulle lekkes til Chapo før jakten i det hele tatt kom i gang
Jakten på El Chapo er en nervepirrende true crime, der leseren får følge den åtte år lange jakten på El Chapo steg for steg. Fra infiltrasjonen av kartellets innerste kretser, via den høyteknologiske etterforskningen, til den desperate kampen mot klokken da narkobaronen endelig skulle pågripes.
ANDREW HOGAN er fra Kansas. Han var ansatt i DEA, og i 2012 begynte han å infiltrere det mexicanske Sinaloa-kartellet. I 2016 ble han innsatsleder ved DEA i Mexico by og jobbet direkte mot narkokartellet. Hans detaljerte etterforskning dannet grunnlaget for pågripelsen av El Chapo Guzmán, narkobaronen og multimilliardæren som unnslapp politiet i mange år.
DOUGLAS CENTURY har skrevet og vært medforfatter på en lang rekke bestselgende bøker i true crime-sjangeren.
«Som en film. En fengslende førstepersonsskildring [ ] den mest autentiske historien fra innsiden av el Chapos verden for Hogan var faktisk der, og gjorde det få trodde var mulig.» USA TODAY

Til toppen

Andre utgaver

Jakten på El Chapo
Bokmål Ebok 2018