Jeg er Pilegrim (Innbundet)

Forfatter:

Peter A. Lorentzen (Oversetter)

En perfekt plan er lagt for å begå en grusom forbrytelse mot menneskeheten. Én tråd knytter ugjerningene sammen, og bare én mann vet hvordan ... Pilegrim.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 788
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: I Am Pilgrim
Oversatt av: Lorentzen, Peter A.
ISBN/EAN: 9788280875846
Kategori: Krim og spenning
Omtale Jeg er Pilegrim

En ung kvinne blir funnet drept på et nedslitt hotell, alle identifiserende kjennetegn er oppløst av syre. En far blir offentlig halshugget i den pulserende heten på et saudiarabisk marked. Liket av en ekspert i bioteknologi ligger uten øyne på en søppelplass i Damaskus. Menneskelige levninger blir funnet i et avsidesliggende fjellområde i Afghanistan. En perfekt plan er lagt for å begå en grusom forbrytelse mot menneskeheten. Én tråd knytter ugjerningene sammen, og bare én mann vet hvordan ... Pilegrim. «... en sensasjon av en thriller (...) Man skal ikke ha lest mange sidene før man forstår at dette er noe av det beste sjangeren har budt på de seneste årene.» Asbjørn Slettemark, Aftenposten «Den eneste thrilleren du trenger å lese i år.» The Guardian

Til toppen

...en bladvender av klasse
Tom Egeland, VG

Andre utgaver

Jeg er Pilegrim
Bokmål Ebok 2014
Jeg er Pilegrim
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Jeg er Pilegrim
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av Terry Hayes:

Anmeldelser Jeg er Pilegrim

«Er du ute etter spennende lesestoff, og liker tykke actionthrillere, er Jeg er Pilegrim en bladvender av klasse. En intelligent thriller som driver leseren fra side til side.»
Tom Egeland, VG

«... en sensasjon av en thriller (...) Man skal ikke ha lest mange sidene før man forstår at dette er noe av det beste sjangeren har budt på de seneste årene.»
Asbjørn Slettemark, Aftenposten

«Dette er den beste krim-romanen du kommer til å lese i år. Om ikke også de neste par årene (...) Dette er en så fascinerende og spennende bok at de 700 sidene er borte før du rekker å si "Jeg har aldri lest noe lignende".»
Andreas Milde, VG

«En fulladet krysning av Homeland, The Wire og The Bourne Ultimatum.»
Mail on Sunday

«Smart og vanedannende. Den beste thrilleren på mange år.»
Sunday Mirror

«Den eneste thrilleren du trenger å lese i år.»
The Guardian

Uhyggelig effektiv thriller som går langt i å legitimere ekstreme metoder mot terror
Dagens Næringsliv

Til toppen