Kald måne (Heftet)

Serie: Lincoln Rhyme 

Forfatter:

Marius Renberg (Illustratør) Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 512
Illustratør: Renberg, Marius
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Cold moon
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
Serie:
ISBN/EAN: 9788202298524
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Kald måne

To mennesker blir brutalt myrdet en bitende kald desembernatt i New York. Morderen liker å seigpine ofrene sine, og han har en signatur: en klokke. Tikkingen fra klokken, med en urskive like kald og ufølsom som månen, akkompagnerer ofrenes siste minutter blant de levende. Klokkemakeren dreper med sylskarp presisjon, og Lincoln Ryhme har bare timer på seg for å stoppe ham.

Amelia Sachs har endelig fått hovedansvaret for en drapssak. Og hun forsøker å hjelpe Lincoln samtidig som saken hun holder på med viser seg å avdekke ting i fortiden som truer forholdet mellom de to kollegene.

Hjelpen for Lincoln Rhyme kommer faktisk helt fra den andre siden av kontinentet, fra California. Kathryn Dance er spesialagent, og hennes fagområde er avhør og kinetikk – bevegelseslære. Til tross for Lincolns skepsis til vitneavhør, og Kathryns til tekniske bevis, allierer de to seg med hverandre i jakten på Klokkemakeren. Sammen oppdager de at mannen de jakter på er langt fra en sinnsforvirret morder, bak det hele ligger en kjølig og sirlig utpønsket plan.

Til toppen

Andre utgaver

Kald måne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Kald måne
Bokmål Ebok 2019
Kald måne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Jeffery Deaver:

Bøker i serien