Kaldt blod (Heftet)

Serie: Familien på Villa Solgry 8

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Familien på Villa Solgry
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788202777852
Kategori: Romanserier
Omtale Kaldt blod

Herr Abrahamsen er pågrepet, mistenkt for drap og bortføring. Han viser seg lite samarbeidsvillig i avhørene, og innrømmer verken å ha forårsaket dødsfallet til kvinnen i elven, eller Ellinors forsvinning. Samtidig kommer han med urovekkende insinuasjoner …

Jakobs utrettelige kamp for å finne Ellinor tar en uventet vending.

En skygge gled over ham, og Jakob så opp. Overrasket så han moren stå foran ham med et brev i hånden og et beklagende uttrykk i øynene. Dette lovet ikke godt.

– Dette er til deg, sa hun og sank ned på benken ved siden av ham.

Til toppen

Andre utgaver

Kaldt blod
Bokmål Ebok 2023
Kaldt blod
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Jeanette Semb:

Utdrag

Grethe gikk inn og la posten på skrivebordet hans, og sendte ham samtidig et medlidende blikk. – Jeg forstår at det er vanskelig å konsentrere seg om arbeidet nå, Jakob.

Jakob takket for medfølelsen. Han gikk bort til skrivebordet og bladde raskt gjennom bunken med post, uten større interesse.

– Jeg snakker stadig med lensmannen. Han synes nok at jeg maser, men det at jeg ikke hører noe, at politiet ikke finner ut noe som helst, får meg til å føle meg så … så hjelpeløs. De har hatt flere avhør av den mistenkte, men de kommer ingen vei. Han nekter å snakke, og ingen har sett noe, så hvordan skal de kunne bevise at han har hatt en finger med i spillet når det gjelder kvinnen som ble funnet i elven? Den mannen vet godt hvem Ellinor er, det er jeg overbevist om. Det er så utrolig frustrerende!

Jakob sukket tungt og dro hånden gjennom det mørke håret. Han så ulykkelig på henne. Det var ikke ofte han følte seg maktesløs, men det gjorde han nå.

Til toppen

Bøker i serien