Kaninjegeren (Heftet)

Serie: Joona Linna 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 528
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kaninjägaren
Serie: Joona Linna
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202545642
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Kaninjegeren

Kaninjegeren er sjette roman om etterforsker Joona Linna, og er så skremmende og briljant at hårene reiser seg på armene.

På dagtid studerer Sofia til å bli sykepleier. Men hun har en hemmelig ekstrajobb som eskortepike. En kveld fører denne jobben henne til en luksusvilla i Djursholm. Men allerede når hun går inn døra, får hun en dårlig følelse. Den eldre mannen ”Willie” har ekte kunst på veggene. Med et glass champagne i hånden, forsøker hun å riste av seg de dårlige vibbene. Hun nipper til glasset og ser ut av vinduet. Augustkvelden er stille og mørk, og bak et tre synes hun at hun skimter noe. Hva var det? Et menneske med merkelig hodeform. Eller et stort dyr? Når de reiser seg for å gå opp til soverommet, blir hun plustelig svimmel og mister balansen. Hun har blitt dopet.

Noen timer senere er SÄPOs Saga Bauer på vei til det samme huset. På det eksklusive kjøkkengulvet ligger sexkunden Willie, ingen ringere enn Sveriges utenriksminister, i en pøl av blod. Sofia, blodig og forslått er i sjokk etter marerittet hun akkurat har overlevd. Like foran øynene hennes ble utenriksministeren regelrett henrettet, med en siste hilsen: ”Nå kommer helvete til å sluke dere alle.”

20 mil fra åstedet sitter kriminaletterforsker Joona Linna og får et tilbud han ikke kan motstå...

Thrillermesteren Lars Kepler med en bladvender som er vanskelig å rive seg løs fra!

Se oversikt over hele serien her.

Til toppen

Andre utgaver

Kaninjegeren
Bokmål Ebok 2016
Kaninjegeren
Bokmål Lydbok-CD 2016
Kaninjegeren
Bokmål Lydbok MP3-CD 2016
Kaninjegeren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Lars Kepler:

Bøker i serien