Keto lekende lett av Martina Slajerova (Ebok)
Ebok

Keto lekende lett (Ebok)

100 måltider på under 30 minutter

Forfatter:

Martina Slajerova (Illustratør) Jens Christian Nordvi (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Illustratør: Slajerova, Martina
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 28.26 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Quick keto meals in 30 minutes or less
Oversatt av: Nordvi, Jens Christian
ISBN/EAN: 9788293362319
Kategori: Kosthold
Omtale Keto lekende lett
KETO kan gjøres enkelt og kjempegodt! KETO - lekende lett er en flott kokebok for deg som vil gå ned i vekt og få bedre helse. Det fine med nettopp denne e-boken er at den gir deg mange oppskrifter med både gode grønnsaker, rene råvarer - og alle de 100 oppskriftene klarer du å lage på under en halv time! Keto er kostholdet for deg som vil ned i vekt, få en bedre helse og prestere bedre på trening. Det er noen av grunnene til at Keto er blitt så populært over hele verden. Med denne boken får du presentert hvorfor og hvordan du lykkes på en enkel måte. Med Keto - lekende lett får du en grunn til å forsøke, og en mulighet til å lykkes! Keto handler om ren, hel og naturlig mat. Det kan gjøres enkelt, og det er dette som er hovedbudskapet til forfatteren Martina Slajerova. Hun har tidligere utgitt boken Keto for nybegynnere - Et banebrytende kosthold for vektreduksjon, velvære og god helse. Den er blitt svært populær og hun følger opp med et nytt konsept som passer for en travel hverdag. God mat trenger ikke å ta lang tid! Nei da, tretti minutter er alt som skal til for å mestre disse 100 deilige keto-oppskriftene.

Martina Slajerova er opprinnelig fra Tsjekkia, men bor i Storbritannia og er en av de fremste ambassadørene for Keto med en inspirerende stil og forfriskende råvarer. La deg rive med, du også: Med denne boken får du muligheten til å lykkes!

«I dag er det blitt alt for lett å ty til halvfabrikata og ultraprosesserte matvarer som verken gir næring eller glede. Denne boken gir en god innføring i hvordan man skal planlegge på en enkel måte, slik at du kommer i mål med gode måltider. Og det hele gjør du på en halvtime! Fantastiske oppskrifter og vakre, inspirerende bilder. Lykke til med keto!»

KARIN HVOSLEF, ernæringsrådgiver

Til toppen

Andre utgaver

Keto lekende lett
Bokmål Innbundet 2019

Flere bøker av Martina Slajerova: