Kjærlighet på menyen (Heftet)

Serie: Drama 

Forfatter:

Miriam Claire Lane (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Das Lächeln der Frauen
Oversatt av: Lane, Miriam Claire
Serie: Drama
ISBN/EAN: 9788202431099
Kategori: Romaner
Omtale Kjærlighet på menyen

CHOCOLAT MØTER DEN FABELAKTIGE AMELIE FRA MONTMARTRE I DENNE INTELLIGENTE, SJARMERENDE OG UNDERHOLDENDE EUROPEISKE BOKSENSASJONEN.

Dagen begynner som alle andre lørdager for den vakre parisiske restauranteieren Aurélie Bredin, helt til hun våkner opp i en tom leilighet – og oppdager at kjæresten har stukket av med en annen kvinne.

Sønderknust vandrer Aurélie gatelangs i Paris i regnet, helt til hun endelig søker tilflukt i en liten bokhandel på Île Saint-Louis, der hun dras mot en roman av den gåtefulle engelske forfatteren Robert Miller. Hun kjøper den og tar den med hjem, men når hun begynner å lese, blir hun forbløffet: Det er helt utenkelig at Kvinnenes smil handler om restauranten hennes, om henne. Bortsett fra at den gjør det.

NR 1 INTERNASJONAL BESTSELGER - UTGITT I OVER 20 LAND!

”La deg fengsle av en virvelstrøm av restauranter, en vakker kokk, knuste hjerter og Kjærlighet på menyen.” Marie Claire

«Ikke ønsk deg blomster til valentinerdagen. Velg heller Kjærlighet på menyen.» Magasinet Brigitte

”Hvem var det som sa det ikke finnes lette, strålende romantiske komedier som ikke er chic lit?” Metro

”Aurélies historie er som en sufflé – tilberedt med omhu, utsøkt og luftig. Men du vet hvor forræderske suffleer kan være: Noen ganger detter de sammen helt uten forvarsel. Heldigvis skjer ikke det her, noe som gjør denne romanen til en stor glede å lese. Misforståelsene og hindrene er høyst fornøyelige. Kombinasjonen fungerer.”
Westdeutscher Rundfunk

”En skummende avsløring av bokmarkedsføringens farer, krydret med en klype kulinarisk frieri … Paris-elskere og de som vil være voyeurer i den franske forlagsbransjen vil finne mye å nyte.”
Kirkus Reviews

«en romantisk, flørtende og hyggelig bok fra Paris.»
Asker biblioteks anbefalinger i Budstikka

“Dette er ingrediensene i Kjærlighet på menyen: en fortryllende heltinne, en mystisk helt, romantikk, Paris, og beaucoup de charme!”
Ellen Sussman, New York Times-bestselgende forfatter

"Jeg elsket hvert sekund av min reise til Paris i denne sjarmerende, avvæpnende romanen om hjertets anliggender. En juvel av en roman, full av funklende overraskelser.”
Melissa Senate, forfatter

Til toppen

Andre utgaver

Kjærlighet på menyen
Bokmål Innbundet 2013
Kjærlighet på menyen
Bokmål Ebok 2013
Kjærlighet på menyen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Nicolas Barreau:

Bøker i serien