Kjærlighet ved verdens ende ; Alt for lykken av Lucy Clark og Scarlet Wilson (Ebok)
Ebok

Kjærlighet ved verdens ende ; Alt for lykken (Ebok)

Serie: Legeromaner 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.39 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Doctor's Double Trouble ; The Boy Who Made Them Love Again
Serie:
ISBN/EAN: 9789150732078
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Kjærlighet ved verdens ende ; Alt for lykken
Kjærlighet ved verdens ende
Doktor Abbey Bateman håpet fortvilet at den nye jobben skulle bli en ny start i livet. Det hun ikke hadde regnet med, var at hun måtte jobbe side om side med rivalen sin fra medisinstudiene, Joshua Ackles.
Joshua er nå enslig far til herlige små tvillinger, og det tar ikke lang tid før Abbey faller pladask både for ham og barna. Den lille familien får henne til å kjenne en glede hun ikke trodde hun skulle få oppleve igjen. Det er bare én hake: Abbey vil ha dem i livet sitt for alltid, men er Joshua villig til å gi henne det løftet ...?

Alt for lykken
Det blir selvsagt et sjokk for Abby da presidentens gravide kone kommer inn på hennes akuttavdeling etter at vannet gikk flere uker for tidlig. Like sjokkerende blir det at presidentfruen ikke bare har med seg flere sikkerhetsfolk, men også Luke Storm, den eneste mannen Abby noen gang har elsket.
Fem år tidligere skiltes de som venner . nei, mer enn venner . da Abby ville ha barn og Luke ikke kunne gi henne det. Men nå har hun en liten sønn, og snart viser det seg at følelsene mellom Abby og Luke fortsatt er der. Men kan de virkelig bare fortsette der de sluttet ...?

Til toppen

Bøker i serien