Kjærlighetsfellen ; En femme fatale av Robyn Grady og Kate Carlisle (Ebok)
Ebok

Kjærlighetsfellen ; En femme fatale (Ebok)

Serie: Et mektig dynasti 5

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.95 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Taming the Takeover Tycoon ; How to Seduce a Billionaire
Serie: Et mektig dynasti
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9789150738612
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Kjærlighetsfellen ; En femme fatale
Kjærlighetsfellen er utgitt som nr. 5 i serien Et mektig dynasti
Alle i forretningslivet skjelver bare man nevner navnet Jack Reed - men ikke Becca Stevens. I stedet oppfordrer hun ham til ikke å ta over familiebedriften Lassiter Media. Noe som vanligvis ville fått ham til å le hånlig, men det er noe i blikket hennes som påvirker ham. Det er en oppriktighet, et lys, som hans eget liv mangler. Han innser at Becca faktisk er en kvinne helt etter hans smak.
Becca er fast bestemt på å vise Jack eksakt hva hans hensynsløse forretninger koster andre. Hun har en plan, en felle, og gjør alt for å få den sexy makthaveren til å gå rett i den. Det hun ikke regner med, er at hun selv er veldig nær å gjøre det samme.

En femme fatale
Brandon Duke tror ikke sine egne øyne. Da Kelly Meredith - hans litt triste, men hypereffektive assistent - står foran ham etter to ukers ferie, får han sjokk. Hun har gjennomgått en total forandring som har forvandlet henne til et bombenedslag. Så da hun ber ham om hjelp med noen forførelsesknep, kan han ikke si nei. Han er jo ekspert på området.
Kellys plan er å forføre eksen som har sjekket inn på hotellanlegget der hun jobber. Det går som smurt, Brandon lærer henne alt han kan. Men så skjer det som absolutt ikke skal skje!

Til toppen

Bøker i serien