Kjempenes fall (Heftet)

Serie: Århundre-trilogien 1

Forfatter:

Dag Heyerdahl Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 928
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fall of Giants
Oversatt av: Larsen, Dag Heyerdahl
Serie: Århundre-trilogien
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202362577
Kategori: Romaner
Omtale Kjempenes fall

Det tjuende århundre er i sin begynnelse. I Wales fyller Billy tretten år og har sin første arbeidsdag i gruva, som faren og bestefaren før ham. Men det ligger forandring i luften. Mange av gruvearbeiderne er blitt sosialister og ser med beundring på bolsjevikenes opprør i Russland. Her planlegger brødrene Grigori og Lev Peshkov å emigrere til USA, men et mord, en kvinne og en revolusjon gjør at ting ikke går helt som de hadde tenkt.
I London strever det konservative aristokratiet med å holde på sine privilegier. Samtidig er kvinnebevegelsen i fremmarsj, og den vakre lady Maud Fitzherbert er blant dem som kjemper for å få stemmerett. Under slike forhold er krigstrusselen ikke bare et onde. Folket trenger noe å samle seg om. Og mens nye allianser inngås, blir gamle brutt, og Mauds forhold til tyskeren Walter von Ulrich går harde tider i møte. Er deres kjærlighet sterk nok til å overleve en verdenskrig?

Ken Follett, forfatteren bak suksessene Stormenes tid og Nålen, er tilbake med en ny storslagen roman. Vi følger skjebnene til fem familier fra Wales, England, Tyskland, Russland og USA gjennom en tid hvor verden rystes av den første verdenskrigen, den russiske revolusjonen og kampen for kvinnenes rettigheter.

Til toppen

Andre utgaver

Kjempenes fall
Bokmål Ebok 2014
Kjempenes fall - Del 1
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Kjempenes fall - Del 2
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Kjempenes fall - Del 3
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Ken Follett:

Bøker i serien