Klokkemakerens datter av Kate Morton (Ebok)
Ebok

Klokkemakerens datter (Ebok)

Forfatter:

Elisabet W. Middelthon (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.38 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: The clockmaker's daughter
Oversatt av: Middelthon, Elisabet W.
ISBN/EAN: 9788241917806
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Klokkemakerens datter
Sommeren 1862 skal en gruppe unge kunstnere, med den lidenskapelige og talentfulle Edward Radcliffe i spissen, tilbringe en sommer i Birchwood Manor i Oxfordshire. Innen sommeren er over, har en kvinne blitt skutt og drept, mens en annen kvinne er savnet. Et unikt arvestykke er også borte. Livet til Edward Radcliffe er ødelagt.
Over 150 år senere oppdager Elodie Winslow, en ung arkivar i London, en skulderveske inneholdende to ting som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre: et sepiafarget fotografi av en slående vakker kvinne kledd i viktorianske plagg, og en skisseblokk med en tegning av et hus som ligger ved en elv.
Hvorfor føles Birchwood Manor så kjent for Elodie? Og hvem er kvinnen på fotografiet? Vil hun noensinne avsløre sine hemmeligheter?
Klokkemakerens datter er en historie om mord, mysterier og tyveri, om kunst, kjærlighet og tap. Og gjennom hele beretningen flyter stemmen til en kvinne som står utenfor tiden. Navnet hennes er glemt, men hun har sett det hele utfolde seg. Hun er Birdie Bell, urmakerens datter.
Kate Morton er en av verdens mest folkekjære forfattere og har i løpet av fem utgivelser for lengst nådd milepælen 10 millioner solgte bøker på verdensbasis. Hun er utgitt på 32 språk, i 39 land.

Til toppen

Andre utgaver

The clockmaker's daughter
Engelsk Heftet 2018
Klokkemakerens datter
Bokmål Innbundet 2018
Klokkemakerens datter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Klokkemakerens datter
Bokmål Heftet 2019