Knokkelsamleren av Fiona Cummins (Ebok)
Ebok

Knokkelsamleren (Ebok)

Forfatter:

Ragnhild Aasland Sekne (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.3 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Goliat forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rattle
Oversatt av: Sekne, Ragnhild Aasland
ISBN/EAN: 9788283990010
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Krim og mysterier
Omtale Knokkelsamleren
Knokkelsamleren planlegger godt. Han lever to liv. I det ene er han akkurat som alle andre i nabolaget, men i det andre tar han vare på og utvider slektens makabre museum av skjeletter og menneskebein.
Forfedrenes besettelse har blitt hans, og tiden er kommet da han skal skaffe nye, sjeldne eksemplarer til den unike samlingen. Jakten på unge mennesker med deformerte kroppsdeler er i gang. De to barna, Jakey Frith og Clara Foyle, har noe til felles. De har begge medfødte skjelettsykdommer, og Knokkelsamleren trenger dem til samlingen sin. I Londons Blackheath oppstår en intens katt- og mus-lek mellom Knokkelsamleren, Jakeys far og den desperate kriminalbetjenten Etta Fitzroy som etterforsker en serie bortføringer der hun langsomt nærmer seg den nådeløse gjerningsmannen.

I sin krimdebut utforsker Fiona Cummins det mørket som finnes I oss alle, kampen mellom lys og skygge, forsoning og hevn. Boken gir leseren et glimt inn i tankene til en skremmende psykopat. Det er også en historie om å holde fast ved håpet, selv når det ser ut til at alt håp er ute.
Knokkelsamleren er første bok i serien om etterforsker Etta Fitzroy.

FIONA CUMMINS er en tidligere prisvinnende kulturjournalist for den britiske avisen Daily Mirror. Hun bor i Essex i England med familien sin.

Rattle er Fiona Cummins' første roman og har høstet svært gode anmeldelser siden lanseringen i august 2017. På norsk har boka fått tittelen Knokkelsamleren og ble lansert høsten 2018.

Neste bok i serien, Samleren, kommer på norsk i 2019.

Til toppen

Andre utgaver

Knokkelsamleren
Bokmål Heftet 2019
Knokkelsamleren
Bokmål Innbundet 2018

Flere bøker av Fiona Cummins: