Kom i gang med fermentering (Innbundet)

godt, sunt og enkelt

Forfatter:

, og

Ditte Ingemann (Illustratør) Irene Inman Tjørve (Oversetter)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 159
Illustratør: Ingemann, Ditte
Forlag: J.M. Stenersens forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fermentering
Oversatt av: Tjørve, Irene Inman
ISBN/EAN: 9788272016288
Kategori: Mat og drikke
Omtale Kom i gang med fermentering
Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av.

Fermentering er en eldgammel metode for konservering av mat. I denne boka får du oppskrifter og fremgangsmåter for ulike drikker, surkål, sauser og tilbehør - og ikke minst den koreanske favoritten kimchi, som er nyoppdaget på norske restauranter.

Her får du alt du trenger for å gå i gang!

Til toppen