Kommunikasjon og kultur 1-3 (Heftet)

Kommunikasjon og kultur Vg2-3

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 476
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202516130
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Språkfagene
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Grunnbok
Omtale Kommunikasjon og kultur 1-3
Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker hele programfaget i videregående skole: KK1, KK2 og KK3. Forfatterne av Kommunikasjon og kultur er engasjerte og dyktige lærere. De har bred kompetanse og lang undervisningserfaring i faget.

Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker alle kompetansemålene i læreplanen og elevene finner alt i én bok. Læreboka har fått en ryddig utforming og et design som gjør lesingen lettere for elevene.
Boka gir en ryddig innføring i sentrale kultur- og kommunikasjonsteorier, tekstteorier og interkulturell kommunikasjon. Det er en tydelig inndeling etter KK1, KK2 og KK3, men det er også stoff som kan brukes på tvers, blant annet et fyldig skrivekurs med eksempeltekster skrevet av elever i siste del av boka.

Læreboka er også tilgjengelig i digitale utgaver, Unibok og Brettbok.

Elevnettstedet er gratis og åpent. Elevnettstedet er gratis og åpent. Her finner elevene ulike arbeidsoppgaver, interaktive test- deg selv-oppgaver og utdypende bakgrunnsstoff.

Lærernettstedet inneholder forslag til årsplaner, undervisningsopplegg, prøver og PP-presentasjoner av teoristoff. Nettstedet krever pålogging og lisens.

Til toppen

Flere bøker av Pål Fredrik Børresen, Marthe Gallefoss Vanvik og Torgrim Gram Økland: