Korsvei (Heftet)

Serie: Floras hjerte 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Floras hjerte
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202735104
Kategori: Romanserier
Omtale Korsvei

Flora er tappet for krefter etter en hard fødsel, men doktoren sier at det vil gå bra med henne og sønnen. Likevel får hun en fornemmelse av at noe er galt. Hva er det faren og Petrine ikke vil fortelle henne?

Faren og Petrine så forskrekket på henne før de vekslet blikk og trakk pusten. Det ble stille noen minutter før faren sa: – Vi ville vente til du ble sterkere før vi sa noe.
– Både du og sønnen din, la Petrine til og så på Flora med et blikk fullt av smerte og medfølelse.
– Bare si det, hvisket Flora, og kjente allerede redselen komme krypende. – Jeg husker at Julie gråt før jeg besvimte. Hva skjedde?

Store, fine hus kan også romme tragiske skjebner og mørke hemmeligheter.

Til toppen

Andre utgaver

Korsvei
Bokmål Ebok 2022
Korsvei
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Mali Ludvigsen:

Utdrag

Lyden av svake dunk og fjerne stemmer trengte inn i Floras mørke. Det var så vidt hun hadde krefter til å trekke pusten. Hun greide ikke å åpne øyelokkene eller si noe. Det var som hun var stivnet til stein og lå i en mørk hule, ute av stand til å se eller røre på seg.
En bølge av varme for gjennom kroppen, før hun ble iskald igjen. Dunkene ble raskere og sterkere. Hun kom til at det måtte være sine egne hjerteslag hun hørte.
Nå gjenkjente hun stemmene til faren og Petrine. Selv om hun ikke kunne tyde hva de sa, var de åpenbart fortvilte. Nå kom også en annen stemme til, en eldre mannsstemme hun dro kjensel på, men ikke greide å plassere.
Stille gråt kom fra noen ved siden av sengen. Og noen holdt henne i hånden. – Flora, kom tilbake til meg, hvisket stemmen.
– Ju… Julie? presset Flora ut, uten å bevege på leppene. Øynene var fortsatt klistret igjen.
– Flora! Stemmen til Julie gikk over i fistel.
Raske skritt kom over gulvet og mot sengen. – Flora? Farens stemme var i en dirrende blanding av frykt og optimisme. – Flora? Hører du meg?
– Fa… far, hvisket Flora. Hun kjente ikke igjen sin egen stemme.
– Min kjære datter!
Faren grep hånden hennes, og hun hørte et hikst. Deretter gled hun inn i mørket igjen.

Til toppen

Bøker i serien