Kroppen snakker (Ebok)

ny viten om kroppsspråket vårt

Forfatter:

Morten Tefre (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Illustratør: Tefre, Morten
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 6.27 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Flux
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292773963
Kategori: Familie og helse
Omtale Kroppen snakker
Hvorfor krysser de fleste pasienter anklene sine når tannlegen skal sette bedøvelse? Og hvorfor har vi lett for å føre hånden eller en finger opp mot ansiktet når vi lyver?

Kroppsspråket er rikt og fascinerende. Mange mener det utgjør mer enn 70 prosent av kommunikasjonen vår. Likevel er det få som kjenner til spekteret av signaler og gester som ligger bak. Denne boken gir en innføring i kroppens eget språk. Den presenterer resultater fra forskningsprosjekter og undersøkelser de siste tiårene.

Boken omhandler også annen taus kommunikasjon, som empati, intuisjon og telepati. Den serverer bakgrunnen for det mange kaller en revolusjon i nevrovitenskapen, nemlig oppdagelsen av speilnevronene. Disse hjernecellene gjør oss i stand til å gjenkjenne andre menneskers følelser og å etterligne hverandre.

Boken passer like godt for den alminnelige, nysgjerrige leser som for sosialarbeidere, lærere, sykepleiere eller coacher som jobber med mennesker til daglig.

Åse Dragland (f. 1951) er cand. mag, og har jobbet ved sosialkontor og psykiatrisk sykehus. Hun har rundt 30 års erfaring som forskningsjournalist, og har blant annet vært redaktør for forskningsmagasinet Gemini ved SINTEF/NTNU. Hun har tidligere utgitt boka «Kroppens skjulte intelligens», som nådde bestselgerlisten for generell litteratur.

Til toppen

Andre utgaver

Kroppen snakker
Bokmål Innbundet 2016