Kryptalportalen av Bobbie Peers (Lydbok-CD)

Kryptalportalen (Lydbok-CD)

Serie: William Wenton 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Staib, Christoffer
Spilletid: 5:29
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Serie: William Wenton
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788242172396
Kategori: Lydbøker barn og ungdom
Alder: 9 - 12
Omtale Kryptalportalen
Norske Bobbie Peers følger opp den sensasjonelle barnebokdebuten «Luridiumstyven», som er solgt til hele 36 land!

William er tilbake på institutt for Posthuman forskning. Her er alt annerledes; det er vakter overalt, portforbud og strenge regler. Grunnen er at Abraham Talley holdes fanget i kjelleren, men det er noe som ikke stemmer. Hvem er den mystiske damen som prøver å kontakte William om natten? Hva skyldes de plutselige raserianfallene William har begynt å få? Og hva i huleste er en kryptalportal? William og Ischia står overfor mørke krefter de ikke ante omfanget av - og de begir seg ut på en farefull ferd i jakten på luridiumets hemmeligheter.

«Kryptalportalen» fortsetter fortellingen om William Venton, gutten som finner ut at han er 49% levende metall, og dermed ikke er som alle andre. Med sine helt spesielle egenskaper må han kjempe mot mørke krefter og avsløre hemmeligheter menneskene har holdt skjult i tusenvis av år.

Bobbie Peers er forfatter og filmregissør. Han er utdannet ved London International Film School, og vant i 2006 Norges første Gullpalme i Cannes. Han debuterte som forfatter med «Luridiumstyven» i 2015. Boka vant Arks barnebokpris.

Til toppen

Andre utgaver

Kryptalportalen
Bokmål Innbundet 2016
Kryptalportalen
Bokmål Ebok 2016
Kryptalportalen
Bokmål Heftet 2018
Kryptalportalen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Bøker i serien