Kvinnen i myra (Heftet)

Serie: Evelinas drømmer 19

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kvinnen i myra
Serie: Evelinas drømmer
Serienummer: 19
ISBN/EAN: 9788202734909
Kategori: Romanserier
Omtale Kvinnen i myra

Det haster med å få den eldre kvinnen opp fra myra før det er for sent. Lilja og Victor kjemper en febrilsk kamp for å redde henne.

– Ta den under armene dine, slik at du henger på den. På den måten kan du holde deg oppe. En trestamme som ligger flatt og vannrett over myra, synker ikke. Jeg går og henter ... Han tidde brått. Plutselig lød det stemmer inne i skogen, der skogbunnen var fast. – Herregud, det er bare det som mangler nå, mumlet Victor sammenbitt. – Tyskere ... Og her ligger vi, midt ute i myra.

Til toppen

Andre utgaver

Kvinnen i myra
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Ellinor Rafaelsen:

Utdrag

Lilja stirret skremt på den eldre kvinnens bleke ansikt. Hun var ingen ung kvinne, noe som gjorde det enda viktigere å få henne opp av myra så fort som mulig. Hun tålte nok ikke like store påkjenninger som et yngre menneske.
– Hold fast! ba hun inntrengende. – Ikke slipp taket!
Men kvinnen bare fortsatte å stirre på armbåndene. Så flyttet hun blikket opp på Liljas ansikt og boret øynene inn i hennes.
– Mathilde, mumlet hun nesten uhørlig, men likevel lød det både undrende og håpefullt, syntes Lilja. Så ristet kvinnen svakt på hodet. – Nei ... ikke Mathilde. Mathilde er død ... Nå hadde håpet i stemmen forsvunnet, i stedet lød den trist og sorgtung.
Lilja merket hvordan hennes egen hjerterytme begynte å slå hardere. Mathilde, tenkte hun ... det var jo hennes mors navn. Hvordan kunne denne kvinnen kjenne til moren hennes? Var det en tilfeldighet at hun mumlet akkurat det navnet? Eller hadde det noe med armbåndene å gjøre? Hadde denne eldre kvinnen kjent moren hennes en gang i tiden? Hadde hun sett armbåndene før?
– Lilja, vi må prøve én gang til. Victor hadde ikke lagt merke til kvinnens merkelige oppførsel, eller at Lilja brått hadde blitt tankefull, han var mer opptatt av å få kvinnen opp av myra. – Frue ... Ta et hardt grep om armene våre igjen og hold så fast du kan! Frue ... vær så snill! Ellers klarer vi ikke ...

Til toppen

Bøker i serien