Kyss og sjokolade av Sheila Roberts (Ebok)
Ebok

Kyss og sjokolade (Ebok)

Serie: Silk 1

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.23 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Better than chocolate
Serie: Silk
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150735994
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Kyss og sjokolade
Kyss og sjokolade
Miniserie: Livet i Icicle Falls (1)
Hvor søtt er livet ... egentlig?

Familien Sterling har drevet sjokoladefabrikken Søte Drømmer i generasjoner, helt siden oldemoren Rose bokstavelig talt drømte sin første fantastiske oppskrift. Men nå er det fare for at de vil miste fabrikken til banken - og det ville ha vært en katastrofe, ikke bare for familien, men for hele byen Icicle Falls. Kan Samantha, den eldste datteren og nå lederen for bedriften, klare å komme opp med en idé som vil redde dem?

Etter å ha brainstormet med moren og søstrene sine, slår inspirasjonen til. De skal lage en sjokoladefestival! Tiden er knapp, men Sterlingkvinnene er bestemte, og byen støtter dem, så alt burde gå som smurt ...

Eller kanskje ikke. Det virker heller som om alt går imot Samantha, og morens forsøk på å hjelpe til, gjør ikke saken bedre. Og som om ikke det er ille nok, ligger Søte Drømmers skjebne i hendene på hennes erkefiende Blake Preston, bankmannen med utseendet til en fotballproff. Det er nok til at hun må søke trøst hos sine egne søtsaker. Men kanskje Blake vil klare å overbevise henne om at det faktisk er noe som er bedre enn sjokolade.

Til toppen

Flere bøker av Sheila Roberts:

Bøker i serien