Kysset av en konge ; Som skapt for hverandre av Jennifer Lewis og Charlene Sands (Ebok)
Ebok

Kysset av en konge ; Som skapt for hverandre (Ebok)

Serie: Å holde et løfte 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.58 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Claiming His Royal Heir ; Seduction on the CEO's Terms
Serie: Å holde et løfte
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150732382
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Kysset av en konge ; Som skapt for hverandre
Kysset av en konge
Miniserie: Kongelig opprør (3/3)
Playboykongen Vasco Montoya får greie på at han, etter et bidrag hos en sædbank i ungdommen, har en sønn. Han bestemmer seg for å kreve sin kongelige arving . og guttens vakre mor. Og når Vasco har bestemt seg for noe, får han det ofte som han vil.

Stella Greco er like fast bestemt på å beskytte både seg selv og sønnen sin mot denne geskjeftige mannen. Men da livet tar en uventet vending, har hun ikke noe valg. Plutselig er de på vei til Montoyas kongerike, og allerede før de er fremme, begynner Vascos romantiske forførelse . Men å leve lykkelig i alle sine dager er ikke like enkelt som et kyss, enda så hett det er.

Som skapt for hverandre
Miniserie: Å holde et løfte (2/3)
Ali Pendrake er overbevist om at hun og sjefen hennes, Joe Carlino, er som skapt for hverandre. Men Joe er ikke like sikker. Sant nok har han lagt merke til sin sprudlende, vakre og frittalende assistent, men hun minner om eksen hans. Skal han være helt ærlig, så skremmer hun ham litt.

Ali vil ikke la drømmeprinsen gli ut av hendene sine. Så med hjelp av kvinnelig list og Joes svigerinne, gjennomgår hun en total forvandling og lykkes i å vekke Joes interesse. Men Ali får dårlig samvittighet for å føre ham bak lyset . og hun lurer seg selv. For hun vil ikke ha Joe hvis han ikke kan elske henne som den hun virkelig er.

Til toppen

Bøker i serien