La musikken spille av Jane Lovering (Ebok)
Ebok

La musikken spille (Ebok)

Serie: Choc lit 

Forfatter:

Kristi Heggli (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.82 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Please don't stop the music
Oversatt av: Heggli, Kristi
Serie: Choc lit
ISBN/EAN: 9788202554484
Kategori: Romaner og Romaner
Omtale La musikken spille

VINNER AV «ROMANTIC NOVEL OF THE YEAR 2012»
Hvor mye kan du skjule? Jemima har nettopp bosatt seg i York, og er fast bestemt på å bygge en ny fremtid og holde fortiden hemmelig. Problemet er bare at salget av smykkene hennes går fryktelig dårlig, og stadig oftere må hun passe babyen til Rosie som hun deler hus med. Så dukker den mystiske Ben Davies opp og tilbyr seg å hjelpe henne. Ben driver en musikkforretning, og ting ser plutselig lyst ut ? på flere måter.

Men Ben har også sine hemmeligheter. Jemima finner ut at han tidligere var vokalist i et verdenskjent band, og nå vil hun vite mer. Hvorfor forlot han bandet mens de var på turné i USA? Og hvorfor holder han seg bestandig for seg selv? Nysgjerrigheten går dessverre begge veier, hvilket betyr at hennes egen hemmelighet ikke lenger er trygg ?
«En herlig fortelling om to kompliserte, men absolutt sjarmerende personer. Full av både følelser og humor ? en imponerende debut fra en lovende, ny forfatter.»
NEWS OF THE WORLD


«La musikken spille er en perle av en bok som virkelig overrasket meg.» Blue Ribbon Reviews ? Romance Junkies «Denne boken vil fenge deg fra begynnelse til slutt. Forfatteren beskriver hovedpersoner og bipersoner godt. Faktisk så godt at jeg vil lese flere bøker av forfatteren. Jeg elsket denne boken.» The Romance Studio «? en skikkelig page turner»
Zoe, digyorkshire.com «Jeg elsket den!»
Belinda, redaktør i «Families, Vale of York Magazine» «? en utrolig morsom, rørende og lesverdig romantisk komedie (?) leserne vil elske den.»

Til toppen

Bøker i serien