Lexis hemmelighet ; Bare en måned av Melanie Milburne og Annie Claydon (Ebok)
Ebok

Lexis hemmelighet ; Bare en måned (Ebok)

Serie: Sykehuset i Sydney Harbour 5

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.78 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lexi's Secret ; Doctor on Her Doorstep
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9789150732207
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Lexis hemmelighet ; Bare en måned
Lexis hemmelighet
Miniserie: Sykehuset i Sydney Harbour (5/8)
Gjett om Lexi Lockheart blir overrasket da hun plutselig får øye på Sam Bailey! Etter fem lange år er han frekk nok til å dukke opp igjen ... Den gangen tok han ikke engang farvel, han bare stakk og etterlot henne med knust hjerte. Nå er Sam blitt kirurg og skal dessuten arbeide på samme sykehus som Lexi!

Sam mener at han ikke har noen grunn til å forklare noe for Lexi. Ikke etter at hun løy for ham den gangen og hennes far tvang ham til å reise til USA og studere der. Men snart viser det seg at Lexi har en hemmelighet som truer med å rasere Sams syn på både henne og kjærligheten ...

Bare en måned ...
Jenna har alltid følt seg oversett, så da hun kommer hjem og finner en utrolig flott mann på trappen, er hennes første tanke at han leter etter en annen. Kjekkasen viser seg å være hennes nye leietaker Adam Sinclair - og også den nye legen på sykehuset.

Adam skal tilbringe en måned på sykehuset,og så skal han dra tilbake til Florida - og like lenge skal han leie et rom hos Jenna. Dessuten må han treffe sin vakre vertinne på jobben hver dag. Med tanke på sine følelsesmessige arr, hadde ikke Adam regnet med å falle for noen igjen, men Jenna river litt etter litt ned muren rundt hjertet hans. Men er en måned virkelig tilstrekkelig til at han kan våge å slippe henne inn i livet sitt ...?

Til toppen

Bøker i serien