Libertinerens kyss av Judith James (Ebok)
Ebok

Libertinerens kyss (Ebok)

Serie: Silk 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.93 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Libertine's Kiss
Serie: Silk
ISBN/EAN: 9789150733778
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Libertinerens kyss
William de Veres barndom ble preget av farens strenge oppdragelse, og den eneste gleden i.livet hans,.var vennskapet med nabojenta Elizabeth Walters. Men borgerkrigen kalte unge William til slagmarken, og de skiltes ad.

Mange år senere banker William på døren til et hus dypt inne i skogen, fullstendig uvitende om at det er Elizabeth som bor der. Han er skadet og forfulgt, og hun hjelper ham uten å stille spørsmål. Men han kjenner igjen barndomsvenninnen, og neste dag er han borte.

Da Elizabeths eiendommer senere blir konfiskert, blir situasjonen uholdbar for henne. Hun drar til London for å søke audiens hos kongen for å be om å få dem tilbake. Til hennes store forundring får hun øye på William ved hoffet. Som krigshelt og kvinneforfører av rang, står han høyt i kurs hos den nytelsessyke kretsen rundt kong Karl II. Takket være sin skjønnhet og vennlige sinnelag, klarte Elizabeth å fange kongens oppmerksomhet. Til slutt kjenner hennes ungdomsforelskelse henne igjen, og det blir et himmelstormende kjærlighetsforhold. Men da Elizabeth må ta et valg, blir hun full av tvil. Skal hun velge tryggheten eller kjærligheten? For er en libertiner virkelig i stand til å elske? .

Til toppen

Flere bøker av Judith James:

Bøker i serien