Løype! av Kjetil Bøhn (Ebok)
Ebok

Løype! (Ebok)

alt du trenger å vite om langrenn, langrennsvettreglene, kvinner, menn med pulk, birkebeinere, folk fra Heming, Petter Northug, anorakk, .bikkjer i løypa, folk uten skam, Øyvind Skaanes, greske filosofer, dansker på ski og hvorfor vi skal arrangere vinter

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.97 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230021644
Omtale Løype!
Kjetil Bøhn vokste opp på Lillehammer den gangen det var så mye snø at man kunne ta på seg skiene rett utenfor døra og bare labbe av sted. Den nære krets håpet nok at han skulle bli en ny langrennsstjerne, men det ble, som det ofte gjør, med håpet.
Det forhindrer ikke at han fra tid til annen fortsatt tenker at han kunne ha blitt en verdensstjerne, hadde det bare ikke vært for en rekke uheldige omstendigheter.
«Løype!» er Bøhns desidert morsomste bok, og vil stå som en bauta over hans forfatterskap. Et absolutt must for alle som liker langrenn, «funfacts» fra norsk langrennhistorie og verdenshistorien ellers. Boken anbefales i høyeste grad til alle middelaldrende menn som bedriver en eller annen form for kondisjonsidrett, og til alle som kjenner en middelaldrende mann som bedriver en eller annen form for kondisjonsidrett.
Kjetil Bøhn (50) er utdannet ved Handelshøyskolen i Bergen. Han jobbet på slutten av 90-tallet som journalist i Kapital og har siden drevet som serie-grunder. For tiden leder han det Merkur-listede selskapet Quantafuel ASA. Bøhn har tidligere utgitt Gründerskolen og tristesseboken «Det er tanken som teller».

Til toppen

Andre utgaver

Løype!
Bokmål Innbundet 2020
Løype!
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021