Lynkurs i kjærlighet ; Ladet møte av Kelly Hunter og Kim Lawrence (Ebok)
Ebok

Lynkurs i kjærlighet ; Ladet møte (Ebok)

Serie: Romantikk 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.69 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Cracking the dating code ; Captivated by her innocence
Serie: Romantikk
ISBN/EAN: 9789150737882
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Lynkurs i kjærlighet ; Ladet møte
Lynkurs i kjærlighet
Poppy West, et innadvendt mattegeni, har behov for å trekke seg tilbake en stund. Og kollegaens private øy virker som det perfekte stedet - inntil hun oppdager hvem hun deler øya med! Sebastian Rayne er så kjekk at hun mister pusten. Nå befinner Poppy seg virkelig ute på dypt vann, uvant som hun er med alle sosiale forhold.
Men kvinneforføreren Seb tar seg gjerne av den unge kvinnen og gir henne et lynkurs i sosial kompetanse og flørtingens edle kunst. Han merker til sin forbauselse at hun lokker frem en side han ikke trodde at han hadde - en mykere og mer beskyttende side. Plutselig innser han med skrekkblandet fryd at Poppys kunnskaper begynner å overstige hans egne.

Ladet møte
Læreren Anna Henderson er nesten i havn med sitt viktigste jobbintervju noensinne. Nå har hun drømmejobben i boks! Men da Cesare Urquart stormer inn i rommet, forandres alt på noen minutter. Den vakre mannen klarer med sine onde og krevende spørsmål å få henne til å stamme og dumme seg ut.
Cesare er overbevist om at Anna er den kvinnen som iskaldt ødela ekteskapet til hans beste venn. Nå må han med alle midler hindre henne i å få denne jobben. Irriterende nok sender de myke kurvene og det flommende håret hennes hete støt gjennom kroppen hans. Og da Cesare innser at han tok feil, kan det være for sent.

Til toppen

Bøker i serien