Månehund & fatter'n av Fredrik Høyer (Ebok)
Ebok

Månehund & fatter'n (Ebok)

roman

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.27 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203358173
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Månehund & fatter'n
En far og en sønn brenner bråte i hagen da faren plutselig forsvinner. Sønnens sorg over at han ikke lenger får uttrykt sin kjærlighet til fatter'n, er så uutholdelig at han flykter inn i en drømmeverden. Virkeligheten blir for vond. Kun i fantasien kan han bearbeide minnene om faren og det vonde som skjedde før han ble borte.
"Månehund og fatter'n" er en sjeldent varm og underfundig roman om hva som kan skje når alvorlig sykdom og død kommer for tett på livet. På en virkelighetsnær måte skildrer forfatteren et far-og-sønn-forhold. En roman som alle som har mistet noen, vil kjenne seg igjen i.
"Sårt og realistisk: Debutroman om en sønn som pleier faren, gjør inntrykk. (...) en roman som har noe vesentlig å si, særlig til unge menn som har mistet noen som står dem nær."
Tom Egil Hverven, Klassekampen

"På sitt beste tar denne romanen oss med inn i alminnelige, hverdagslige, men samtidig særegne og unike liv, enestående og umistelige, slik alle liv er det."
Brita Strand Rangnes, Stavanger Aftenblad

"... et nytt talent innenfor norsk litteratur har ankommet butikkenes salgshyller. Romanen består av et særpreg, både når det gjelder innhold og skrivekunst. (...) Dette er en roman som treffer leseren i hjerteroten og som alle som har mistet noen, kan kjenne seg igjen i. Nyt boken!"
Heidi Haugsand, Inside

Til toppen

Andre utgaver

Månehund & fatter`n
Bokmål Heftet 2019
Månehund & fatter'n
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Fredrik Høyer: