Mellom himmel og jord ; Kjærlighetens skjulested ; Umulig kjærlighet av Sharon Kendrick, Margaret Way og Lucy Monroe (Ebok)
Ebok

Mellom himmel og jord ; Kjærlighetens skjulested ; Umulig kjærlighet (Ebok)

Serie: Romantikk 

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.72 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Greek tycoon's convenient wife ; Runaway wife ; The billionaire's virgin princess
Serie: Romantikk
ISBN/EAN: 9789150736670
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Mellom himmel og jord ; Kjærlighetens skjulested ; Umulig kjærlighet
Mellom himmel og jord

Da Alice åpner døren og ser Kyros utenfor, mannen hun elsket og mistet, har hun vanskelig for å tro sine egne øyne. At hun ikke kommer til å kunne motstå ham, er åpenbart, og da han frir, blir hun tvunget til å klype seg i armen. Men ikke før bryllupsnatten er over, får Alice anledning til å tenke seg om. Det viser seg nemlig at Kyros frieri i første omgang ikke handlet om kjærlighet.

Kjærlighetens skjulested

Den lille, australske byen ved ørkenen er det perfekte gjemmestedet for Laura Graham. Hun føler seg som hjemme, takket være naboen, den kjekke og hyggelige Evan Thompson. Han har sine egne grunner til å gjemme seg fra omverdenen, men å holde seg unna henne, viser seg å være vanskelig. Begge har de behov for kjærlighet og ømhet. Og begge har de hemmeligheter!

Umulig kjærlighet

Prinsesse Lina gjør alt hun kan for å få smake på friheten, og da hun rømmer fra livvaktene for å reise på en kajakk-leir, blir det Sebastian Hawks oppgave å vurdere sikkerhetsrutinene. Men det er betydelig mer interessant å vurdere den sjarmerende Lina, og til tross for at fornuften protesterer, drømmer hjertet om mer. Snart innser Sebastian at han har falt - og det skikkelig - for en prinsesse.

Til toppen

Bøker i serien