Mellom lys og mørke (Heftet)

Serie: Evelinas drømmer 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Evelinas drømmer
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202651534
Kategori: Romanserier
Omtale Mellom lys og mørke

Ravnene har begynt å kretse over Evelina. Einar og Andor ser åtselfuglene, og bestemmer seg for å undersøke, men de er ikke de eneste som fatter interesse …

Guttene ble stående og ta mål av hverandre. Motviljen og hatet flammet like sterkt fra sameguttens brune øyne som fra den norske bondeguttens gråblå.
Einar holdt blikket til den fremmede samegutten. Var dette gutten som Evelina hadde kalt Mikkel?

Til toppen

Andre utgaver

Mellom lys og mørke
Bokmål Ebok 2020
Mellom lys og mørke
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024

Flere bøker av Ellinor Rafaelsen:

Utdrag

Evelina lå i dyp søvn under berghammeren bortenfor Ravnmyrene. Ansiktet var hvitt under det klissvåte håret, og hun var blå om leppene av frost og utmattelse. Mellom de tynne fingrene lå et fleskestykke. Hun hadde tatt det frem da sulten ble for plagsom, men hun hadde vært for utmattet til å orke spise det. Nå lå fleskestykket der mellom de tynne, stivfrosne fingrene og lokket ravnene til den mosegrodde berghammeren og det sovende barnet. Det var ravnene som førte Einar og Andor på sporet. De sto oppe på en åskam, litt lenger nede i et lite dalsøkk mot vest. De hadde lagt Ravnmyrene bak seg uten å se noe til jentungen de var på leting etter. Nå sto de rådville og speidet etter et livstegn som kunne vise seg å være Evelina. – Jeg lurer på hva det er ravnene borte ved den berghammeren skriker så ille for, der de kretser omkring oppe i luften, mumlet Andor. – Det må være et eller annet ... Han grep Einar i armen. – Kom, sa han og begynte å trekke ham med seg. – La oss gå bort dit og finne ut av det.

Til toppen

Bøker i serien