Mer å ønske ; Farlig begjær av Kate Hewitt og Michelle Smart (Ebok)
Ebok

Mer å ønske ; Farlig begjær (Ebok)

Serie: Romantikk 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.69 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: A queen for the taking? ; The russian's ultimatum
Serie: Romantikk
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150739480
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Mer å ønske ; Farlig begjær
Mer å ønske (Arvingene 2)
Alessandro Diomedi er kalt hjem til farens dødsleie. Riktignok er han den rettmessige tronfølgeren i Maldinia, men etter å ha flyktet fra landet for femten år siden, hadde han virkelig ikke regnet med å bli tvunget tilbake til tronen. Nå venter den kvinnen som er utpekt til hans dronning på ham.

Liana Aterno har blitt opplært i dronningrollen gjennom mange år, og endelig har hennes tid kommet. Men Sandro er forandret, og er ikke lenger den mannen hun en gang beundret. Nå blir den største utfordringen å nå frem til hans lukkede hjerte.

Farlig begjær
Pascha Virshilas er nær ved endelig å få personlig suksess da Emily Richardson bryter seg inn på kontoret hans og stjeler forretningshemmeligheter. Dessuten er hun frekk nok til å presse ham for at han skal renvaske faren hennes!

Men Pascha har sine egne krav. Han skal holde sin del av avtalen hvis hun blir med til hans private øy - det eneste stedet der han er sikker på at hun ikke avslører noe. Men under en tropisk storm blåser vinden bort både mistanker og hemmeligheter for å avsløre noe enda farligere - begjær!

Til toppen

Bøker i serien