Midnattspiker av Jonas Moström (Nedlastbar lydbok)

Midnattspiker (Nedlastbar lydbok)

Serie: Nathalie Svensson 3

Forfatter:

Ragnhild Aasland Sekne (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Liane, Jan
Spilletid: 13:15
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Goliat forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Midnattsflickor
Oversatt av: Sekne, Ragnhild Aasland
Serie: Nathalie Svensson
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788293430834
Kategori: Lydbøker voksne og Lydbok
Omtale Midnattspiker
Det feires valborg i Uppsala - studentenes store festdag. Men den livlige atmosfæren forsvinner når to kvinnelige studenter blir voldtatt med få dagers mellomrom. Kort tid senere finner man enda et offer. Denne gangen er kvinnen kvalt til døde og nøye plassert i det anatomiske teateret i Gustavianum, en av universitetets eldre bygninger.
Uroen sprer seg og politiet frykter flere brutale overfall. Nathalie Svensson, Nordens fremste ekspert på psykopater, og politioverbetjent Johan Axberg fra Sundsvallspolitiet kalles inn for å bistå i etterforskningen. De har nettopp avsluttet en sak sammen, og til tross for omstendighetene ser de fram til å møte hverandre igjen.
Mye tyder på at det dreier seg om én gjerningsmann; alle ofrene er studenter, på samme alder og svært like av utseende. Mistanken rettes mot en mann som tidligere har blitt dømt for flere voldtekter og som nettopp har sluppet ut av fengsel. Han mangler alibi, men Nathalie mistenker at løsningen ikke er fullt så enkel ...

Midnattspiker er den tredje frittstående boken om Nathalie Svensson og Johan Axberg.

Jonas Moström er forfatter og lege. Han debuterte i 2004 med thrilleren Dödens pendel. Oppfølgeren Svart cirkel (2006) ble hans gjennombrudd med over 80 000 solgte eksemplarer. Senere har Moström hatt stor suksess med bøkene om krimi-nalbetjent Johan Axberg. I 2016 kom den første boken om Nathalie Svensson, Den du ikke ser, ut på norsk. I Dominodøden forenes de to seriene.

Til toppen

Andre utgaver

Midnattspiker
Bokmål Innbundet 2017
Midnattspiker
Bokmål Heftet 2018
Midnattspiker
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Jonas Moström:

Bøker i serien