Mokka (Innbundet)

Forfatter:

Gøril Eldøen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 213
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Moka
Oversatt av: Eldøen, Gøril
ISBN/EAN: 9788280874955
Kategori: Romaner
Omtale Mokka

Fra suksessforfatteren av Saras nøkkel, Bumerang og Huset du elsket.

Justine lever et rolig liv i Paris med mann og to barn inntil en onsdag ettermiddag hele tilværelsen snus på hodet: Sønnen Malcolm blir overkjørt, men bilen stopper ikke. Malcolm ender i koma. Etterforskningen står på stedet hvil. Justine og mannen Andrew er i sjokk og blir fylt av bitterhet og mangel på forståelse. Det går utover forholdet deres. Selv om både hennes mann og foreldre råder henne til å la det være, klarer ikke Justine å oppgi å lete etter den ansvarlige for ulykken. Hvem var det som kjørte den gamle mokka-fargede Mercedesen? Den eneste som støtter Justine i jakten etter et svar på dette spørsmålet, er hennes svigermor Arabella. Sammen med henne og datteren reiser Justine til Biarritz, der det sjokkerende svaret kommer for en dag.

Til toppen

Det er en ren fornøyelse å lese dameromaner når alt klaffer slik som i Mokka.

VG

Andre utgaver

Mokka
Bokmål Ebok 2012
Mokka
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Tatiana de Rosnay:

Anmeldelser Mokka

"Det er en ren fornøyelse å lese dameromaner når alt klaffer slik som i Mokka"

Kristine Isaksen, VG

«En mors mareritt (…) Tatiana de Rosnay beskriver godt og gripende Justines maktesløshet i situasjonen, og hvordan dette går ut over jobb, ekteskapet, Malcolms lillesøster og andre relasjoner (…) en «pageturner» om en drivende og kanskje til tider lite rasjonell morskjærlighet.»

Eva Hilde Murvold, Trønderavisa

"Mokka en underholdende pageturner, som er vanskelig å legge fra seg. Boka er skrevet i et lett språk og med god driv"

Ingvil Kjøde, KK

«Rosnay har igjen skrevet en altoppslukende roman, denne gangen om en mors sorg og fortvilelse så dyp at den formelig spretter ut fra boksidene. Det er utmattende lesning, da man formelig kan kjenne Justines savn og lengsel etter å få barnet sitt tilbake (...) Dette er likevel ikke bare en trist beretning. Det er også oppmuntrende lesning, om kraften av en mors kjærlighet og hva hun - og alle mødre - er i stand til å gjøre for barnet sitt. Ikke minst er den en påminnelse til oss alle om hva som virkelig betyr noe i livet når katastrofen rammer.»

Ingvill Eriksen, Brabok.no

«Her har de Rosnay igjen lyktes i å skrive en virkelig pageturner.» 

Cosmopolitan
 


«En fengslende historie der de Rosnay på en varm og gjenkjennelig måte beskriver hvordan forholdet mellom mennesker kommer til kort i en verden som dreier seg om håp.» 

Psychology Magazine

«Mokka er en psykologisk thriller av beste slag: en som vekker intens sympati og du spør deg selv hvordan du ville reagere i samme situasjon.»

Happinez

Til toppen