Muren (Heftet)

Serie: HarperCrime 

Forfatter:

Jarle Tollefsrud (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 830
Forlag: HarperCollins
Språk: Bokmål
Originaltittel: The border
Oversatt av: Tollefsrud, Jarle
Serie: HarperCrime
ISBN/EAN: 9788283134018
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Muren
"Muren er en perfekt miks av narkothriller, rå krim og politisk drama." - Asbjørn Slettemark.Hva gjør man når grensene viskes ut? Når man ikke lenger vet hvem som kjemper på riktig side?

I over 40 år har Art Keller kjempet ved frontlinjen i USAs lengste konflikt - krigen mot narkotika. Nå er han sjef for DEA, det føderale narkotikapolitiet, og oppgaven er å overvinne de meksikanske kartellene som skaper kaos i Mexico og tar livet av tusener på begge sider av grensen.

Problemet er at kartellene har forbindelser helt inn i maktens korridorer i Washington. Nå viser det seg også at den nyvalgte presidenten gjør forretninger med nettopp de narkogangsterne Keller forsøker å stanse. Med ett er han ikke bare i krig med de meksikanske kartellene, men også med sitt eget lands politiske ledelse.

I denne boken tegner Don Winslow et rystende og gripende bilde av situasjonen på begge sider av grensen og fletter sammen skjebnene til desperate junkier, brutale narkogangstere, korrupte politikere og idealistiske politifolk og journalister.

Til toppen

Andre utgaver

Muren
Bokmål Ebok 2020
Muren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Don Winslow:

Bøker i serien