Mysteriet Birgitte Tengs av Per Asle Rustad (Ebok)
Ebok

Mysteriet Birgitte Tengs (Ebok)

Norges mest kompliserte drapsgåte

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.7 MB
Filformat: EPUB3
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293369141
Kategori: Politikk og samfunn
Omtale Mysteriet Birgitte Tengs
Drapet på Birgitte Tengs er ikke bare en av de mest omtalte drapssakene i Norge, men også den mest komplekse. Forfatter Per Asle Rustad har fulgt saken tett i 23 år og ruller opp alt som har skjedd. Politietterforskningen som feilet, den splittede familien til Birgitte - og hvor nær politiet var til å løse drapsgåten med en annen gjerningsmann enn fetteren. Forfatteren har i samarbeid med en av Europas fremste eksperter på gjerningsmannsprofiler gjennomført en ny analyse av drapet. Konklusjonene gir ny innsikt i Norges mest kompliserte drapsgåte.
Birgitte Tengs var bare 17 år gammel da hun ble voldtatt og drept 500 meter fra hjemmet sitt 6. mai 1995. Fetteren hennes ble først dømt, og så frikjent for drapet - men likevel dømt og stemplet som drapsmann av fagdommerne i lagmannsretten i en erstatningsdom til Birgittes foreldre.
Mysteriet om hvem som drepte Birgitte Tengs lever videre.
Per Asle Rustad (f. 1962)
har vært krimreporter i TV2 Nyhetene fra 1992 til 2002 der han dekket Birgitte-saken og flere andre store kriminalgåter, som trippeldrapet på Orderud gård og barnedrapene i Baneheia. Programleder i TV Norge for krimprogrammene Fornemmelse for mord, Savnet og Krimkommisjonen fra 2002 til 2010. Frilans krimjournalist og forfatter fra 2010 med ulike oppdrag, blant annet for TV-programmet «Insider." Han har utgitt bøkene Fredløs biker i 2011, Klarsynt i 2012 og Blodig Brorskap i 2013.

Til toppen

Andre utgaver

Mysteriet Birgitte Tengs
Bokmål Innbundet 2018
Mysteriet Birgitte Tengs
Bokmål Heftet 2022
Mysteriet Birgitte Tengs
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Per Asle Rustad: