Når du minst venter det (Heftet)

Serie: Skjebnestier 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Skjebnestier
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202612733
Kategori: Romanserier
Omtale Når du minst venter det

Når Lovise minst venter det, dukker Viktor opp, og han drar henne rasende med seg.

Lovise nølte et øyeblikk for lenge, og knivspissen boret seg hardt inn i ryggen hennes. Med et hikst snublet hun forover. Viktor grep tak i håret hennes og halte henne brutalt opp igjen før hun rakk å falle. Da klarte hun ikke lenger å holde å holde igjen gråten.
Hun hulket høyt.
«Ti still med deg!» freste han sint. «Nå gjør du som je sier!»

Til toppen

Andre utgaver

Når du minst venter det
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Pia Pedersen:

Utdrag

Johan satte hakken ned mellom potetfårene og dro forsiktig jorden til side. Flere poteter kom til syne før han flyttet seg et lite skritt lenger opp og satte hakken ned på nytt. Samtidig skottet han oppover mot kjerreveien, sikkert for tiende gang denne dagen. Hvor mange det hadde blitt i løpet av gårsdagen hadde han ikke telling på.
Ordene han hadde ytret til Lars før han dro, fikk det til å velte seg i magen.
«Hvis du finner ut at det er søstera mi du helst vil ha med tel Amer’ka, kan du jo hilse Lovise og si at hu er velkømmin hit.»
Hvordan kunne han ha fått seg til å si noe så dumt?
Lovise hadde aldri hatt øyne for ham. Til og med Viktor hadde vært en mer attraktiv i hennes øyne. Nå som Lars ville ha henne med til Amerika, valgte hun vel i alle fall ikke bort den muligheten.
Men så var det denne beskjeden hun hadde skrevet til Lars, samme dag som hun stakk av fra bryllupet. Be Johan om forlatelse fra meg, hadde det stått. Je har aldri vøri kjær i Viktor. Hvorfor hadde hun skrevet det?
Han trakk pusten og tvang blikket tilbake mot jorden. Det behøvde ikke å bety noe som helst, sa han til seg selv. Brevet hadde vært skrevet i all hast, og hun hadde så visst ikke nevnt noe om å være kjær i noen andre heller. Han kunne spare seg de lange blikkene opp mot kjerreveien. Lovise kom ikke.

Til toppen

Bøker i serien