Når to verdener blir én ; Kamera går! av Lucy Monroe og Abby Green (Ebok)
Ebok

Når to verdener blir én ; Kamera går! (Ebok)

Serie: Romantikk 3

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.81 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sheikh's scandal ; When Da Silva breaks the rules
Serie: Romantikk
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9789150739473
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Når to verdener blir én ; Kamera går!
Når to verdener blir én
Miniserie: Hotell Chatsfield (1)
Hele livet har Liyah Amari lurt på hvem faren hennes er, og om han virkelig bryr seg så mye om henne som moren påstår. Da hun får sjansen til å konfrontere ham, nøler hun ikke ett sekund . Liyah reiser til London og får jobb på farens hotell. Men vel installert der, oppdager hun at det finnes distraksjoner som kan rote til hele oppdraget.

Emir Sayed blir forbauset da han får se hotellets rengjøringssjef. Hva er det med henne som får det til å krible i hele kroppen? Til tross for at det er imot konvensjonene, vil han vite mer, og da han plutselig finner henne alene på et hotellrom, ser han sin sjanse .

Kamera går!
Miniserie: Blodsbrødre (3)
Den innesluttede milliardæren Cesar Da Silva har kommet i avisoverskriftene! Ikke bare er hans familiehemmelighet på vei til å avsløres, han har også blitt avbildet i et hett kyss med filmstjernen Lexie Anderson. Hennes neste film spilles nemlig inn på hans imponerende castillo.

Lexie blir rasende da Cesar foreslår at hun skal være som en fange på slottet hans under hele innspillingen. Alt for å la publisiteten dø ut etter bildet som ble tatt av dem sammen. Men hun lar seg ikke kue! I stedet krever Lexie at de skal spille forelsket og vise det offentlig. Men er det virkelig bare et spill?

Til toppen

Bøker i serien