Natten da Olivia falt av Christina McDonald (Ebok)
Ebok

Natten da Olivia falt (Ebok)

Forfatter:

Unni Rom Stueland (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.49 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Night Olivia Fell
Oversatt av: Stueland, Unni Rom
ISBN/EAN: 9788202664817
Kategori: Krim og Spenning og Thriller
Omtale Natten da Olivia falt

Jakten på sannheten. Et liv av løgner.

En tidlig morgen blir Abi Knight vekket av at telefonen ringer. Hun får den verste beskjeden en mor kan få: Tenåringsdatteren Olivia har vært i en ulykke og ligger hardt skadet på sykehus. Hun har falt fra en bro. Og ikke bare er hun hjernedød, det viser seg at hun er gravid og må bli holdt kunstig i live for at babyen skal overleve. Så ser Abi blåmerkene rundt Olivias håndledd. Da politiet uventet konkluderer med at Olivias fall var en ulykke, bestemmer Abi seg for å finne ut hva som virkelig skjedde den natten på broen. Ulykkelig og i sorg, finner hun ut stadig mer om datterens liv. Kunne Olivias fall fra broen virkelig ha vært en ulykke? Eller handler det om noe mye mer ondskapsfullt?

Christina McDonald maler et spennende og hjerteskjærende bilde av hemmelige forhold, forferdelige løgner, og styrken som ligger i en mors kjærlighet. Hvor godt kjenner du egentlig dine barn? Og hvor godt kjenner de deg?

« … følelsesladet og sterk … Perfekt for alle som liker psykologisk spenning og ‘frykt på hjemmebane’.» Publishers Weekly

Til toppen

Andre utgaver

Natten da Olivia falt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020