NLA Høgskolen. Fagutvikling og sjølvforståing på kristen grunn (Heftet)

Serie: Religionsfag Profil 

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 358
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Nynorsk
Serie: Religionsfag Profil
ISBN/EAN: 9788202686536
Kategori: Religion, historie og filosofi
Fag: Religion
Nivå: Akademisk
Omtale NLA Høgskolen. Fagutvikling og sjølvforståing på kristen grunn

Denne boka er tilgjengelig i en gratis open access-utgave på noasp.no.

NLA Høgskolen feira 50 årsjubileum i 2018. I jubileumshelga vart det halde fleire fagseminar. Fleire av innlegga frå seminara er i ettertid arbeidd ut som artiklar som blir publiserte i denne antologien. I tillegg er vitskapleg tilsette frå ulike avdelingar utfordra til å skriva. Boka er såleis vorten ein antologi som gjennom 12 artiklar vil syna forsking og fagleg engasjement ved NLA Høgskolen.

I samband med jubileet ønskjer vi å visa høgskulen sin plass i sektoren i dag og korleis ein kristen høgskule si sjølvforståing kjem til uttrykk i faglege problemstillingar og forsking i ei rekke av fagområda ved institusjonen. Samstundes vil kvar artikkel gje ny innsikt innan sitt område.

Private høgskular er ein del av høgre utdanning, og all slik utdanning har felles lovverk og forvaltning. Vi lar ein artikkel som plasserer NLA Høgskolen i universitets- og høgskolestrukturen danna ei ramme for heilskapen i antologien.

Kyrkjefag Profil er ein serie frå Institutt for religion, livssyn og kyrkjefag ved Høgskulen i Volda. Boka er nr. 35 i serien.

Til toppen

Bøker i serien