Nytt liv ; I hennes øyne av Amy Ruttan og Abigail Gordon (Ebok)
Ebok

Nytt liv ; I hennes øyne (Ebok)

Serie: Legene i Swallowbrook 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.41 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pregnant with the Paramedic's Baby ; Spring Proposal in Swallowbrook
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150795806
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Nytt liv ; I hennes øyne
Nytt liv
Miniserie: Førstehjelp (2)
Etter flere misslykkede IVF-forsøk og et eksteskap som har raknet i sømmene, er legen Sandra Fraser helt tom for energi. En ny start i Austin er akkurat det hun trenger. Men roen hun håpet på lar vente på seg, og det er på grunn av en mann som heter Kody Davis. Til tross for at hun prøver å fortrenge det, er hun ordentlig tiltrukket av den kjekke paramedicen. Under en stormfull natt gir hun etter for lidenskapen, fast bestemt på å la det være en engangshendelse. For mer drama er det siste hun vil ha ...

I hennes øyne
Miniserie: Legene i Swallowbrook (2)
Legen Ruby Hollister har endelig virkeliggjort drømmen om å dra tilbake til Swallowbrook. Hun hadde bare ikke trodd at det skulle bli som husløs! Fortvilet ber hun sin attraktive kollega om hjelp, og får flytte inn i hans utleieleilighet. Det viser seg snart at Hugo Lawrence har alt hun noen gang har lengtet etter hos en mann.
For første gang i livet har Hugo bare seg selv å tenke på, og han vil nyte friheten. Men uttrykket i Rubys øyne vekker beskytterinstinstinktet i ham, og ungkarstilværelsen er plutselig mindre fristende enn før. Han har imidlertid en mistanke om at leietakeren hans bærer på en hemmelighet.

Til toppen

Bøker i serien