Ondskapens gjest av Heather Graham (Ebok)
Ebok

Ondskapens gjest (Ebok)

Serie: Krewe of Hunters 8

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.84 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Uninvited
Serie: Krewe of Hunters
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9789150735789
Kategori: Krim og Spenning , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Ondskapens gjest
Et hus i Philadelphia er åsted for mystiske dødsfall.

1777: I det smertefulle kjølvannet av den amerikanske revolusjonen, beslaglegges Tarleton-Dandridge-huset av «Beistet» Bradley. Han hogger kniven i Lucy Tarleton, som forakter både hans konge og hans kjærlighet, og etterlater henne døende i sin fars armer.

Nå: Etter dagens siste omvisning, går professor Allison Leigh rundt i huset for å låse . og finner en kollega sittende bøyd over Bradleys skrivebord, spiddet av sin egen bajonett.

Spøkelser er kanskje obligatorisk inventar i de staselige gamle husene i Philadelphia, men Allison - en kjent historiker - er opprørt over at en gjeng «spøkelsesjegere» skal innlosjere seg i huset for å utforske det som ser ut til å være et drap på en av guidene.

Tyler Montague, agent i Krewe of Hunters, kan alt om både gjenferd og historie. Men mens Allison er særdeles skeptisk til nykommeren, skjer enda et mystisk dødsfall. Har «Beistet» Bradley gjenoppstått? Eller finnes det en annen ondsinnet kraft i Tarleton-Dandridge-huset? Hun er skeptisk, men da hun selv opplever noe uforklarlig, bestemmer hun seg for å stole på Tyler og samarbeide med ham for å finne ut hvilken ubedt gjest, død eller levende, som har overtatt huset. Ellers kan også deres liv snart være historie.

Til toppen

Flere bøker av Heather Graham:

Bøker i serien