Ondskapens scene av Heather Graham (Ebok)
Ebok

Ondskapens scene (Ebok)

Serie: Krewe of Hunters 9

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.52 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The night is watching
Serie: Krewe of Hunters
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9789150738322
Kategori: Krim og Spenning , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Ondskapens scene
Miniserie: Krewe of Hunters (9)
Lily, en liten by i Arizona, har så absolutt sin skjerv av historier fra den ville vesten og gamle mysterier. Her ligger det historiske teatret Gilded Lily, som en gang i tiden var bordell. Nå blir det satt opp komiske teaterforestillinger for turistene som strømmer til byen. Da en hodeskalle plutselig blir funnet midt blant teatrets parykker og kostymer, blir alle svært opprørt.

Krewe of Hunters, en spesialenhet innenfor FBI som etterforsker overnaturlige fenomener, blir tilkalt, og den første som kommer er agent Jane Everett. Jane er også en talentfull kunstner som kan rekonstruere utseendet til en avdød etter hodeskallens form. Enheten samarbeider alltid med det lokale politiet, og i Lily er det Sloan Trent, en politimann som har flyttet fra storbyen, som nå er sheriff. Han har aner som går langt tilbake i denne lille byen. Mormoren til Sloans farfar var skuespillerinne på Gilded Lily, men hun hviler ikke i fred, noe Jane snart får merke.

Kort tid etterpå blir det oppdaget flere merkelige saker i ørkenområdet i nærheten. Da Jane og Sloan leter etter svar på alt som skjer, innser de at de begge er i livsfare.

Til toppen

Flere bøker av Heather Graham:

Bøker i serien