Ondt i sikte (Heftet)

Serie: Morild 12

Forfatter:

Bli abonnent

Bli abonnent – få bøkene automatisk rett hjem i postkassen!

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ondt i sikte
Serie: Morild
Serienummer: 12
ISBN/EAN: 9788202613631
Kategori: Romanserier
Omtale Ondt i sikte

Severin er på frifot og utgjør en fare for omgivelsene. Wilhelm Bille Bull vil at Frida holder seg innendørs til broren er pågrepet, men frihetsberøvelsen faller henne tungt.
Engel innvier Wilhelm i sine forbudte følelser for Frida, i håp om at det kan gi dem mer tid sammen. Arkitekten viser ikke bare forståelse, han benytter også anledningen til å lette sitt eget hjerte.

«Ja, jeg vet at du holder til i Solvik, men der kan du ikke oppvarte Frida. Det kan du her. Jeg aner virkelig ikke hvilken forklaring dere skulle ha gitt omverdenen, det får bli opp til dere. Men altså, jeg har ikke bestemt meg, det er bare en tanke jeg har.» Han sukket tungt. «Jeg skjønner altfor godt dine følelser, Engel. Å holde slikt skjult for resten av verden er tungt som bly.»

Til toppen

Andre utgaver

Ondt i sikte
Bokmål Ebok 2019
Ondt i sikte
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Torill Karina Børnes:

Utdrag

De tunge tankene ble avløst av en forsiktig banking på døren, og like etter tittet Anna inn med et svært beklagende uttrykk. «Unnskyld så mye, Frida, men jeg må handle noe til middagen. Klarer du deg alene en stund?»

Kunne hun komme seg ut av leiligheten likevel? Hun passet på å anlegge en passe bekymret mine. «Det går nok bra, Anna. Jeg låser døren etter deg og passer på ikke å åpne for noen.»

Anna lovet å skynde seg, men Frida ba henne om å ta den tiden hun trengte. «Ingen grunn til å haste, kjære deg.»

«Jeg har faktisk flere ærender, det er ikke bare det jeg mangler til middagen,» sa hun unnskyldende, «så jeg tror ikke jeg rekker å være hjemme før om en time.»

Det sang av glede i Frida. En hel time!

«Som sagt, ta den tiden du trenger.» Frida smilte strålende til henne, før hun innså at det var helt feil reaksjon, og la ansiktet i mer alvorlige folder.

Anna takket henne, og like etter hørte hun husholderskens raske skritt bortover gangen. Frida ventet til hun hørte kneppet fra ytterdøren før hun spratt opp fra stolen, ilte ut i gangen og nappet til seg sjalet fra en krok. Hun la øret inntil ytterdøren og lyttet til Annas skritt i trappen. Da hun ikke hørte skrittene lenger, tok hun nøkkelen ut av låsen, smatt ut og låste døren.

Det kriblet i henne da hun løp nedover trappen. Hun følte seg fri som en fugl, men visste at hun hadde liten tid til å nyte friheten. Wilhelm hadde ikke angitt noe tidspunkt og kunne komme tilbake når som helst.

Til toppen

Bøker i serien